lördag 26 december 2015

Målsättningar!

Nu är julhelgen över och snart väntar nyår! 
Förra veckan var Lillemor här och vi pratade ihop oss lite hur vi ska gå vidare med vår verksamhet, lite målsättning! Som i vilken verksamhet som helst behöver man sätta sej ner ibland och spåna tillsammans. Och man behöver uppföljning så det ej rinner ut i sanden!
Mitt kortsiktiga mål är att ta min Retail-examen omgående. Jag hoppas göra detta genom det intresse jag fått för produkten C9. Det är ett helt gäng som är intresserade men från intresse ska det ju bli affär också!
Jag tar nog själv en kur igen för efter helgernas frossande är varken vikten eller magen i balans!
Och det är bästa reklamen! Att prova själv, prata om upplevelsen och förhoppningsvis också låta andra få se förändringen!
God fortsättning!

Behöver du starta om kroppen efter helgernas godsaker?
Lägg grunden till att må bättre, och att se bättre ut. CHANGE 9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag! Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag!
Vill du sedan fortsätta resan med att etablera livslånga vanor
som kommer hjälpa dig att uppnå varaktig viktkontroll är C9 grunden i Forever F.I.T.-programmet och kommer att placera dig i bästa möjliga position för att nå optimal hälsa och bygga ditt nya, slankare jag.
Just nu har jag ett erbjudande på produkterna. Kontakta mej för mer information!
Läs mer på: foreverliving.seInga kommentarer:

Skicka en kommentar